Test2

15 juni 2013 - Thuis, Nederland

Omdat het nu toch aardig begint op te schieten voor we vertrekken ben ik even aan het checken of de blog werkt op de tablet (Test). Helaas lukt dat niet met typen, krijg alleen maar de eerste letters van woorden in beeld en dan wordt zo'n reisverhaal wel erg onduidelijk ;) Vandaar nu Test2 op de laptop van Ben. Dit is een klein handzaam formaatje dus besloten om die ook maar mee te nemen. Meteen ff checken of het  ook lukt om een foto te plaatsen. En nog een paar volgers toegevoegd.

Welkom nieuwe volgers!!!

Volgens mij is het gelukt met de foto, dus dat werkt ook. Nu maar hopen dat straks ook alles werkt en dat we geregeld wifi hebben, dan zal ik mijn best doen om elke dag een stuk te schrijven. Dus: ik hou jullie op de hoogte. gr Ellen

1. Linda:
    16 juni 2013
    Ja El je 2de test is inderdaad gelukt en nu maar hopen dat je straks vaak WIFI hebt zodat ik jullie lekker kan volgen op jullie reis!!
  2. Judith Pleiter:
    16 juni 2013
    He Ellen, testing testing gelukt hoor! We gaan je volgen...kijken of we flash backs krijgen haha
  3. Monique Jonker van Wijk:
    17 juni 2013
    Goedemorgen,

Ik hoop inderdaad dat u geregeld Wifi heeft, want ik vind het leuk om uw verhalen te volgen.

Groetjes,

Monique Jonker van Wijk
    D-reizen Den Helder
  4. Miranda:
    18 juni 2013
    test test..... t werkt.
    we wacht af op de spannende verhalen!!!
  5. Isabella:
    25 juni 2013
    Ik ben erg benieuwd naar je verhalen, ga je zeker volgen, alvast super veel plezier gewenst natuurlijk
  6. Versteegies:
    26 juni 2013
    Hallo buurtjes nog een paar dagen.......Heerlijk nu nog even goed uitrusten en dan op naar het grote avontuur x
  7. Ineke Bles:
    28 juni 2013
    Hallo Ellen, we wensen jullie een fijne vakantie toe en blijven graag op de hoogte. Liefs Jan en Ienepien